Meet the Team of Innovators!

Our Leadership Team

László Szűcs

Chief Executive Officer, Co-founder

2017-ben mechatronikai mérnökként, 2019-ben mérnökinformatikusként végeztem az Óbudai Egyetemen, ahol jelenleg is PhD hallgató vagyok. A 3D nyomtatás rajongója vagyok. Minden nap új kihívás elé állít ez a terület, hiszen nemcsak a jelenlegi technológiák mélyebb ismerete, hanem a hosszútávú szemlélet is elengedhetetlen. A termékfejlesztésen túl feladatom a csapat technológiai ismereteinek bővítése és önmagam fejlesztése.

Anonymous

Chief Executive Officer, Co-founder
Edina Péntek

Sales/Marketing

2008 óta foglalkozom értékesítéssel és marketinggel. Leginkább nemzetközi cégeknél dolgoztam, így jelentős külföldi kapcsolatrendszerrel rendelkezem. Fontos számomra a folyamatos tanulás, hogy mindig a legújabb trendeket követve alkalmazzam ezt az aktuális területen. FilaMass projektünk fontosságát a gazdaságosság és a fenntarthatóság miatt érzem mindenki számára érdekesnek.

Dóri Julis Katona

Designer, Creative

Katona Dóri Julis vagyok, 2010 óta divattervezéssel foglalkozom, amiről 2018-től kifejezetten textil- és alapanyag-tervezésre váltottam. Szerintem a design lényege a problémamegoldás, és arra törekszem, hogy olyan dolgokat tervezzek, amik funkcionálisak, fenntarthatóak és szívesen is használjuk őket.

Áron Tar

Sales

A Budapesti Gazdasági Egyetem – Nemzetközi Gazdálkodás 4. féléves hallgatója vagyok, pénzügyi és értékesítési specialista, könyvelő és befektető. Könyvelői végzettségem 2020-ban szereztem meg, leendő közgazdászként számos kutatásban, TDK versenyen vettem részt, melynek köszönhetően a Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíj programjában is részt vehetek.
-„Soha nem veszítek. Vagy nyerek, vagy tanulok”- Nelson Mandela

Alexander Ládi

Engineer 

Our aim is to decrease the emission of 3D printing waste, due to failed prints.